Kaasenevelop met tomaat en basilicum

2 x 100g

Overzicht

Ingredienten: tarwebloem, Goudse kaas (20%) (gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat; kleurstof; annatto), cherry-tomaten (20%), water, Mozzarella (6%) (gepasteuriseerde koemelk, aardappelzetmeel, zout, zuursel, stremsel), basilicumpasta (5%) (zonnebloemolie, olijfolie, basilicum, Grana Padano [gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel], knoflook, zout, suiker, kruiden, specerijen), gist, olijfolie, bakkerszout, dextrose, tarwegluten, sojabloem, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur; plantaardige olie, gerstemoutmeel.

 

Voedingswaarden per 100 gram: energie 1220 kJ/ 290 kcal, vetten 9,1g, waarvan verzadigd 5,1g, koolhydraten 39,5g, waarvan suikers 3,0g, eiwitten 11,1g, zout 1,33g.

 

Bakadvies: verwarm de oven voor op 180 °C. Neem de kaasenvelop uit de verpakking. Bak gedurende circa 7 minuten in het midden van de oven af.

200 gram (2 pakjes in overdoos)

Afm. CE L x B x H = 220 x 170 x 40 mm.

Inhoud BE: 6 CE

Afm. BE 600 x 400 x 76 mm

Palletisering: 15 lagen van 4 dozen.

180°C

7 min.

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  F: +31 (0)13 – 5367455  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl