Kwaliteitscoördinator

Standplaats Rijen,

parttime 16-24 uur

Wil jij graag werken bij een innovatief bakkersbedrijf? Om samen met ons van iedereen een warme bakker thuis te maken? Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving waar veel waarde gehecht wordt aan kwaliteit en professionaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

 

Dutch Bakery Rijen is gespecialiseerd in het produceren van gerezen bladerdeegproducten. Het hechte team van 12 gedreven collega’s produceert dagelijks kwalitatief hoogwaardige viennoiserie, croissants en kaasstengels voor klanten in binnen- en buitenland.

 

Dutch Bakery Rijen maakt sinds 2017 deel uit van de Dutch Bakery Group, met vestigingen in Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Rijen, Alkmaar en Budel. De producten van Dutch Bakery worden zowel in Nederland als in het buitenland aan de grote supermarktorganisaties verkocht.  Bij Dutch Bakery werken we vanuit een vriendelijke no-nonsense bedrijfscultuur waar kwaliteit, plezier in het werk en respect voor elkaar voorop staan.

 

Ter versterking van ons team in Rijen zijn wij op zoek naar een parttime (16-24 uur) kwaliteitscoördinator.

 

De functie

In deze zelfstandige solo-functie ben je van A tot Z verantwoordelijk voor alle kwaliteitswerkzaamheden binnen de bakkerij; van het uitvoeren van dagelijkse controles tot het begeleiden van externe audits. Je hebt een voortrekkersrol op het gebied van kwaliteit in het algemeen en het is jouw missie om het algemene kwaliteitsbewustzijn binnen de bakkerij te verhogen. Je maakt deel uit van het kwaliteitsteam Dutch Bakery breed.

 

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

• Opstellen, beheren en onderhouden van de kwaliteitssystemen (kwaliteitshandboek, BRC/IFS/HACCP-normen,  wettelijke eisen, gevarenanalyse, klant-specifieke normen e.d.)

• Verrichten van interne audits en kwaliteitscontroles op grondstoffen en eindproducten en opvolgen van gesignaleerde verbeterpunten

• Begeleiden van externe audits en opvolgen van verbeterpunten

• Beheren van verpakkings-, grondstof- en eindproductspecificaties

• Valideren en verifiëren van de processen

• Analyseren van klachten, opstellen van rapportages en zorgen voor een correcte klachtafhandeling naar de klant

• Verzorgen van interne kwaliteitstrainingen voor medewerkers

• ARBO-aangelegenheden

 

Jouw profiel

• Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding levensmiddelentechnologie

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in de voedingsmiddelenindustrie

• Kennis van relevante kwaliteitssystemen (zoals BRC, IFS, HACCP) en kwaliteitscontrolemethodieken

• Je werkt pragmatisch en bent gewend zelfstandig de juiste prioriteiten te stellen en voorkomende problemen op te lossen

• Je bent in staat een brug te slaan tussen kwaliteit en productie

 

Ons aanbod

• Een veelzijdige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is

• Een prettige, informele werkomgeving met enthousiaste, betrokken collega’s

• Aandacht voor professionele ontwikkeling

• Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

• De CAO voor het Bakkersbedrijf is op Dutch Bakery van toepassing

 

 

Reactie en informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerrion van Helvoort (Hoofd Kwaliteitsdienst),  telefoonnummer 085-9027943

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? Stuur dan je motivatie en CV t.a.v.  Marie-Louise Schoenmakers (Personeelsmanager) naar hr@dutchbakery.nl. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort wel als onze nieuwe collega!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Vacatures

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  F: +31 (0)13 – 5367455  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl