Medewerker
Sales Support

Standplaats Tilburg, fulltime 38 uur

Ben jij graag de spil van de afdeling en vind je het leuk om relaties op te bouwen vanuit een binnendienst functie? Voel jij je thuis binnen een bedrijf waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat, en waar je veel verantwoordelijkheid mag dragen? Dan is Dutch Bakery op zoek naar jou!

 

De functie

Als Medewerker Sales Support  maak je deel uit van de dynamische afdeling Marketing & Sales. Wat ga je doen? Order entry (in beperkte mate), klantdocumenten invullen, GS1 en Brandbank data vullen en onderhouden en verder zorgen dat de collega's van Sales onbezorgd op pad kunnen. Je bent de vraagbaak voor de klant met betrekking tot contractuele (prijs)afspraken en productinformatie. Naast deze commercieel / administratieve rol zul je een aanzienlijk deel van je tijd bezig zijn met het initiëren en coördineren van monsteraanvragen voor veel van onze (inter)nationale klanten.

 

Taken en verantwoordelijkheden

- Ondersteunen van de accountmanagers en het verzorgen van alle vormen van correspondentie met onze klanten die hieruit voortvloeien;

- Coördineren en verwerken van mailings, nieuwsbrieven en acties;

- Verrichten van adhoc werkzaamheden die voortkomen uit de contacten met de klant,  accountmanagers en directe collega's;

- Tijdig beantwoorden van vragen en aandragen van oplossingen voor service klachten;

- Het initiëren en coördineren van monsteraanvragen voor al onze bakkerijen;

- Backup voor collega's van de Sales Support afdeling.

 

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in een commerciële richting. Daarnaast heb je minimaal drie jaar werkervaring opgedaan in een binnendienst of customer service functie. Ervaring met Navision en GS1 is een pre. Je beschikt over organisatietalent en hebt een initiatiefrijke en flexibele instelling. 'Getting the job done' is hier belangrijk. Je bent een sterke teamspeler maar ook in staat zelfstandig te werken. De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift. Tenslotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van (klant)contacten  met personen op diverse niveaus. Het kan voorkomen dat je monsters bij andere vestigingen moet ophalen, het beschikken over een auto is daarbij een pre.

 

Ons aanbod

Wil jij graag werken bij een innovatief bakkersbedrijf? Een uitdagende fulltime functie binnen een informele organisatie welke volop in ontwikkeling is. Wij bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO voor het Bakkersbedrijf is op Dutch Bakery van toepassing.

 

Reactie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carlo Reinacher (Sales Support Manager). Hij is bereikbaar op 013-5490209. Neem ook even een kijkje op onze website. Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen wij je uit om zo snel mogelijk te solliciteren. Graag ontvangen wij je CV met uitgebreide motivatie per email, deze kun je sturen naar Ellen Brouwers (Personeelsmanager) HR@dutchbakery.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  F: +31 (0)13 – 5367455  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl