Product Manager

Standplaats Tilburg,
parttime 18 uur

Ben jij in staat vooruit te denken en kansen te zien en vertaal jij feilloos de commerciële doelstellingen door in product technische ontwikkelingen of aanpassingen? Dan is Dutch Bakery op zoek naar jou!

 

De functie

Als Product Manager maak je deel uit van de dynamische afdeling Marketing & Sales en ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van een bepaalde productgroep. In deze functie fungeer je als spil in de organisatie en werk je nauw samen met o.a. de afdelingen Operations, Sales en Kwaliteit.

 

Taken en verantwoordelijkheden

" Beheer van het productportfolio in lijn met de business strategie;

" Ontwikkelen en uitvoeren van het prijsbeleid;

" Optimale balans bewerkstelligen tussen productportfolio en business needs;

" Opstellen en beheren van productdocumentatie.

 

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting, het liefst aangevuld met Nima B. Daarnaast heb je minimaal vijf  jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de food sector. Je beschikt over organisatiesensitiviteit en hebt een ondernemende en flexibele instelling. Ook ben je een sterke teamspeler en in staat zelfstandig te werken. De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en schrift. Tenslotte beschik je over uitstekende presentatie en communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van (klant)contacten met personen op diverse niveaus.

 

Ons aanbod

Wil jij graag werken bij een innovatief bakkersbedrijf? Een uitdagende parttime functie binnen een informele organisatie welke volop in ontwikkeling is. Rekening houdend met de continuïteit van de afdeling is er een sterke voorkeur voor de werkdagen maandag, woensdag en vrijdag. De urenverdeling over deze werkdagen zal in overleg plaatsvinden. Wij bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO voor het Bakkersbedrijf is op Dutch Bakery van toepassing.

 

Reactie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Monique van Deursen (Business Development Manager). Zij is bereikbaar op 013-5490290. Neem ook even een kijkje op onze website. Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen wij je uit om zo snel mogelijk te solliciteren. Graag ontvangen wij je CV met motivatie per email, deze kun je sturen naar Ellen Brouwers (Personeelsmanager) hr@dutchbakery.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacatures

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  F: +31 (0)13 – 5367455  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl