Shiftmanager

Standplaats Eindhoven,

fulltime 38 uur

Wil jij graag werken bij een innovatief bakkersbedrijf? Om samen met ons van iedereen een warme bakker thuis te maken? Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving waar veel waarde gehecht wordt aan kwaliteit en professionaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Dutch Bakery Eindhoven is gespecialiseerd in zuurstofarm verpakte broodproducten. Met passie voor het vak zorgen onze 50 medewerkers ervoor dat onze klanten dagelijks voorzien worden van onze smaakvolle producten zoals kaiserbroodjes en stokbroden van de allerhoogste kwaliteit.

 

Dutch Bakery Eindhoven maakt deel uit van de Dutch Bakery Group, met vestigingen in Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Rijen, Alkmaar en Budel. De producten van Dutch Bakery worden zowel in Nederland als in het buitenland aan de grote supermarktorganisaties verkocht. Bij Dutch Bakery werken we vanuit een vriendelijke no-nonsense bedrijfscultuur waar kwaliteit, plezier in het werk en respect voor elkaar voorop staan.

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime (38 uur) Shiftmanager

 

De functie

• je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de productienormen en de planning en inzet van de daarvoor benodigde mensen en middelen, kwalitatief als ook kwantitatief;

• Je stuurt een team van ca. 6 medewerkers in de operatie aan;

• Je focust je op het zeker stellen van de randvoorwaarden waarbinnen de medewerkers de productieplanning en de gevraagde productkwaliteit kunnen realiseren;

• Je bent verantwoordelijk voor een continue verbetering van efficiency, realisatie van kwaliteitsnormen en leveringsbetrouwbaarheid;

• Je bent gewend om verbeterprojecten m.b.t. het productieproces en kwaliteit te begeleiden en uit te voeren;

• Je ziet toe op naleving van de veiligheids-, kwaliteits- en bedrijfsvoorschriften

• Je communiceert helder en duidelijk en coacht je medewerkers op een stimulerende manier;

• Je signaleert knelpunten in de operationele bedrijfsvoering en doet verbetervoorstellen aan de bakkerijmanager;

• Je rapporteert aan de bakkerijmanager;

• Je werkt in verschoven diensten van 06.00-14.00 en van 12.00 – 20.00.

 

Jouw profiel

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau (b.v. MAS levensmiddelentechnologie);

• Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in een (food/bakkerij) productieomgeving  in een leidinggevende functie;

• Je bent pragmatisch, besluitvaardig en beschikt over een goed ontwikkelt probleemoplossend vermogen. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel en communiceert makkelijk met de verschillende disciplines binnen de organisatie.

 

Ons aanbod

• Een veelzijdige functie in een dynamisch familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is

• Een prettige, informele werkomgeving met enthousiaste, betrokken collega’s

• Aandacht voor professionele ontwikkeling

• Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

• De CAO voor het Bakkersbedrijf is op Dutch Bakery van toepassing

 

Reactie en informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Toine van Loon, bakkerijmanager te bereiken op 06 54793793

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? Stuur dan je motivatie en CV t.a.v.  Marie Louise Schoenmakers (personeelsmanager) naar hr@dutchbakery.nl. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort wel als onze nieuwe collega!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vacatures

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  F: +31 (0)13 – 5367455  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl