Stokbrood meergranen

220g

220°C

8-10 min.

Overzicht

Ingredienten: tarwebloem, water, roggebloem, tarwezuurdesem, lijnzaad, tarwezemelen, bakkersgist, bakkerszout, zonnebloempitten, gierst, tarwegluten, rijstemeel, tarwemoutmeel, tarwekiemen, enzym. Kan sporen van noten bevatten.

 

Voedingswaarden per 100 gram: energie 1112 kJ / 263 kcal, vetten 2,2g, waarvan verzadigd 0,4g, koolhydraten 51g, waarvan suikers 1,0g, eiwitten 8,2g, vezels 3,7g, zout 1,1g.

 

Bakadvies: oven (220°C): neem het stokbrood uit de verpakking en bak het gedurende 8-10 minuten af in het midden van een voorverwarmde oven.

220 gram

Afm. CE L x B x H = 480 x 100 mm.

Inhoud BE: 16 CE

Afm. BE 500 x 400 x 200 mm

Palletisering: 9 lagen van 6 dozen.

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  F: +31 (0)13 – 5367455  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl