Allround operator / bakker

Standplaats Rijen, fulltime 38 uur, dagdienst 4-daagse werkweek

Wil jij graag werken in een klein team bij een innovatief bakkersbedrijf? Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving waarin er ruimte is om je zelf te ontwikkelen en een allround rol te bekleden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dutch Bakery Rijen is gespecialiseerd in het produceren van gerezen bladerdeegproducten. Het hechte team van 10 gedreven collega’s produceert dagelijks kwalitatief hoogwaardige viennoiserie, croissants en kaasstengels voor klanten in binnen- en buitenland.

Dutch Bakery Rijen maakt sinds 2017 deel uit van de Dutch Bakery Group, met vestigingen in Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Rijen, Alkmaar en Budel. De producten van Dutch Bakery worden zowel in Nederland als in het buitenland aan de grote supermarktorganisaties verkocht. Bij Dutch Bakery werken we vanuit een vriendelijke no-nonsense bedrijfscultuur waar kwaliteit, plezier in het werk en respect voor elkaar voorop staan.

 

Ter versterking van ons team in Rijen zijn wij op zoek naar een allround operator / bakker (fulltime 38 uur, dagdienst 4-daagse werkweek)

 

De functie

In deze fulltime functie bekleed je een echte allround rol waarbinnen taken en verantwoordelijkheden vallen die deel uit maken van het gehele productieproces.

Zo ben je o.a. verantwoordelijke voor;

De deegbereiding en de verwerking hiervan op een geautomatiseerde productielijn;

Bediening van de ovens en zorg dragen voor een constante aanvoer;

Ondersteunen bij het inpakken van de producten;

Het verhelpen van kleine storingen en schakelen met anderen bij complexe situaties;

Werken volgens de gestelde normen als het gaat om kwaliteit en hygiënevoorwaarden.

 

Jouw profiel

Je wordt enthousiast van afwisseling in je werk en bent graag werkzaam binnen een klein en informeel team. Naast een hands on mentaliteit en flexibele instelling beschik je ook over technisch inzicht. Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan als Allround Operator of Bakker. Mocht je enkel niet aan de ervaringseisen voldoen, maar wel geïnteresseerd zijn in deze functie is reageren ook mogelijk.

 

Ons aanbod

Een functie in de dagdienst (4 daagse werkweek, vrijdag vrij). In aanloop naar de piekperioden (Kerst & Pasen) wordt een aantal maanden in een 2 ploegendienst gewerkt;

Een veelzijdige functie met aandacht voor professionele ontwikkeling;

Werken in een klein team met een prettige, informele werksfeer;

Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

De CAO voor het Bakkersbedrijf is op Dutch Bakery van toepassing.

 

Reactie en informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Eelco Palma (Productieleider) telefoonnummer 085-9027876.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? Stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Inge Hallegraeff (HR) naar hr@dutchbakery.nl. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort wel als onze nieuwe collega!

Vacatures

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)85 – 9027800  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl