Wie zijn wij?

Wij houden van brood en van ons vak! Vanuit de liefde voor brood is Dutch Bakery sinds 1936 uitgegroeid tot een moderne bakkersonderneming. De roots liggen in het bourgondische, Brabantse Waalwijk. Daar startte destijds een ondernemende telg uit de familie Schapendonk zijn eigen bakkerij. Met de échte Brabantse worstenbroodjes als specialiteit. Door vakmanschap, pure passie en hard werken, zijn we gekomen tot waar we nu zijn: Dutch Bakery beschikt over zes eigen bakkerijen. Hier staan moderne productielijnen, de beste kwaliteit en optimale hygiëne centraal. Elke dag opnieuw werken wij met plezier en bevlogenheid. Zo produceren en ontwikkelen wij een breed assortiment brood- en snackproducten om makkelijk thuis af te bakken. Zo laten onze bakkers je intens genieten.

Wij maken van
iedereen een warme
bakker thuis

Missie & visie

Wij maken van iedereen een warme bakker thuis. Dat is onze ambitie. Wij ontwikkelen, produceren en leveren elke dag met passie het allerbeste assortiment brood- en snackproducten om thuis af te bakken. Met passie voor brood en ondernemen creëert Dutch Bakery toegevoegde waarde in de thuisafbak-markt. Onze commitment ligt in het voortdurend bieden van een toonaangevend, vooruitstrevend en compleet assortiment, duurzaam geproduceerd met natuurlijke ingrediënten. Ons doel is de eerste keuze te zijn en blijven in deze markt in binnen- en buitenland.

Onze kernwaarden

Vakbekwaam

Vakmanschap is meesterschap.
Met de grootste aandacht en zorg maken wij de beste afbak brood- en snackspecialiteiten.

Mensgericht

Passie voor onze producten, humor en plezier vormen de belangrijkste ingrediënten. Dat ervaar je in onze samenwerking en zie je terug in onze producten.

Vooruitstrevend

Innoveren zit in ons bloed. Wij zijn altijd bezig met vernieuwende concepten. Onze uitdaging is om te blijven verbazen en verrassen. En dat allemaal op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Klantgericht

Samenwerken op basis van vertrouwen en openheid. Vanzelfsprekend denken wij mee om wensen te realiseren van klanten van onze klanten. Samen behalen we het beste resultaat.

Innovatie

Een vraag vanuit de markt of vanuit eigen creatieve invulling: wij zijn continu in beweging met nieuwe producten. Of het nu gaat om hartige lekkernijen, brood in diverse vormen en smaken, mini snacks of rustiek vloergebakken brood. Wij denken mee als het gaat om nieuwe concepten of schappresentaties. Waarbij we de innovatieve verpakkingsmogelijkheden niet uit het oog verliezen. Op deze manier maken we samen van iedereen een warme bakker thuis.

Certificaten

Dutch Bakery draagt kwaliteit hoog in het vaandel en voldoet aan de laatste certificeringen van BRC, IFS, SKAL en ‘Beter Leven’. Dit garandeert dat onze producten altijd veilig en met een hoge kwaliteit worden geproduceerd.

Alkmaar

Budel

Eindhoven

Rijen

Tilburg

Waalwijk

Klik op bovenstaande logo’s om het bijbehorende certificaat te bekijken.